30 Nisan 2013 Salı

Celal İle Ceren | Full HD 720p İzle | Full Tek Part İzle

Celal İle Ceren

Şahan Gökbakar’ın oyunculuğu ile 2013 yılı Ocak ayında vizyona giren Celal ile Ceren komedi, ve romantik türünde beğenebileceğiniz filmler arasındadır. Yönetmenliği Togan Gökbakar’ın üstlendiği film Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola’nın başrollerinde izleyicinin beğenisine sunulmuştur. Oldukça eleştirilen Türk komedi filmlerinden biri olarak sinemalar.com puanı 5.3 olarak derecelendirilmiştir.  Recep Ivedik serisi kadar tutup tutmadığı aşikar değil ama zamanında Inci Sözlük üyelerinin yaptığı bir eylem sonucu IMDB sitesinde gelmiş geçmiş en kötü film seçilmişti.
İnişli çıkışlı ve bir o kadar da eğlenceli bir ilişkiyi ele alan film ilişkiler üzerine yapılmış komedi filmlerinden biridir. İzlenme oranı oldukça yüksek olan Celal ile Ceren filmini izlerken keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca Celal ile Ceren full izleme imkanını da sitemizde bulabilirsiniz. Bu tatlı atmosfere sahip ve Şahan Gökbakar’ın sempatik oyunculuğu ile gözlerinizi ayırmadan izleyeceğiniz Celal ile Ceren, Ezgi Mola’nın da ününe ün katmasına sebep oldu. Açıkçası daha öncelerde adını duymadığım hanım kızımızı bu filmde izleyip oyunculuğunu çok beğendim. Recep Ivedik 3 filminde oynayan kızımızı zaten geçen sezon Leyla ile Mecnun dizisinden hatırlarsınız. İşte şimdi ise Ezgi Mola, Celal ile Ceren full izle filmimizde Şahan’ın yeni partneri. Alternatif tek parça izleme videoları eklenmiştir.

Recep İvedik filmlerinin ardından farklı bir senaryo ile seyircisinin karşısına çıkan Şahan Gökbakar, Celal ile Ceren hd izleyerek eğlenceli anlar yaşayabilir ve fazlasıyla gülebilirsiniz. Komedi kategorisinde çok beklentiye girmeden izlenebilecek keyifli filmlerden biri olarak Celal ile Ceren izlemenizi tavsiye ettiğimiz filmler arasındadır. İlginizi çekebilecek Türk komedi filmlerinden biri olarak sıkılmadan film keyfi yapabilirsiniz. Orijinal kalitede filmleri izlemek için sitemizi dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.


1 Yorum:

Adsız dedi ki...

çatır çutur :D :D

Yorum Gönder