31 Ocak 2013 Perşembe

0 Yorum

Counter Strike 2D v0.1.2.1 Hack Hilesi İndir

Açıklama:
Counter Strike 2D oyununun 0.1.2.1 versiyonuna uygun hilesidir Aşağıdan indirebilirsiniz.


Video
 

Ekran Görüntüsü:

İndir/Download:

14 Ocak 2013 Pazartesi

0 Yorum

Gangnam Style Parodileri (Parody)

Orjinal Gangnam Style:

Turkish Gangnam Style:
 

Minecraft Style:

Kankam Style:

Beyaz Show:

Turkish Gangnam Style 2:

SimCity | 2013

SimCitySimCity

Sevilen strateji – simülasyon karışımı oyun SimCity’nin yeni oyunu 2013 yılında yenilenmiş görselleri ile piyasada olacak.








 

Company of Heroes 2 | 2013

Company of Heroes 2Company of Heroes 2

Başarılı strateji oyunu serisi Company of Heroes’in yeni oyunu hızlı bir giriş yaptı ve şimdiden birçok oyuncuda heyecana neden oldu. Company of Heroes 2’in önümüzdeki yıl oyun marketlerde yerini alması bekleniyor.


 

Tom Clancy’s Splinter Cell: Black List | 2013

Tom Clancy’s Splinter
Cell: Black ListTom Clancy’s Splinter Cell: Black List

Ubisoft tarafından geliştirilen başarılı oyun serisi Splinter Cell’in yeni oyunu Splinter Cell: Black List ilk olarak karşımıza E3 2012’de çıktı. Hem aksiyon hem de gizlilik konusunda oyuncuların beğenisini toplayan yapımın 2013 yılında piyasada olması bekleniyor.

 

Tomb Raider | 2013

Tomb RaiderTomb Raider

Square Enix’in 2013 yılı için büyük umutları olan oyunu Tomb Raider şimdide trend oldu bile. Lara Croft’un çaylak olduğu yıllara gidip hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz yapım Crystal Dynamics tarafından geliştirilmekte.


 

Generals 2 | 2013

Generals 2Generals 2

İlk oyunu ile fırtınalar estiren başarılı strateji oyunu Generals’ın ikinci oyunu duyurulması ile birlikte oyun dünyasında ve hayranlarında bir heyecan uyandırdı. EA Games tarafından dağıtılacak olan Generals 2 gelecek yıl bizlerle olacak.


 

Star Wars 1313 | 2013

Star Wars 1313Star Wars 1313

İsmi bilinmeyen bir kelle avcısını kontrol ettiğimiz yeni Star Wars oyunu Star Wars 1313 Unreal Engine 3 motorunu kullanılıyor. Lucas Arts tarafından geliştirilen yapımın daha geliştirme aşamasında olduğunu ve 2013 yılına yetişip yetişmeyeceğini bilmiyoruz. Lucas Arts Star Wars serisini sömürmeye devam ediyor… 

 

Halo 4 | 2013

Halo 4Halo 4

Xbox platformunun en trend oyunlarından birisi olan Halo serisinin yeni oyunu Halo 4 duyurulalı çok oldu. Bu yıl düzenlenen E3 2012 fuarında da yayımlanan oynanış görüntüleri ile oyunu bekleyen Xbox 360 kullanıcıları bir hayli mutlu oldu. Halo 4’te Master Chief’i konuşurken görmek bir ayrı güzel.

  

Watch Dogs | 2013

Watch DogsWatch Dogs

E3 2012’de şov yapan Watch Dogs büyüleyici grafikleri ile oyun severleri kendine hayran bırakmıştı. Ubisoft böylesi güzel grafikleri bulunan bir oyunun günümüz nesline ait olduğunu söyleyince herkes şaşırdı. Oyun 2013 yılında bizlerle olacak.


 

Metro: Last Light | 2013

Metro: Last LightMetro: Last Light

İlk oyunu olan Metro: 2033 ile oyun severlere çaresizlik duygusunu aşılayan efsanevi yapım Metro’nun yeni oyunu Metro: Last Light ile insanlığın son direnişine şahit olacağız. 4A Games tarafından geliştirilen yapım THQ tarafından dağıtılmakta.


 

13 Ocak 2013 Pazar

0 Yorum

Grand Theft Auto V (5) | 2013 Video

GTA VGTA V

Rocstar Games’in kasım 2011 tarihinde yayınladığı trailer ile derin bir sessizliğe bürünen oyun bakalım kendini ne zaman tekrar gün yüzüne çıkaracak. Oyun büyük bir ihitmal 2012’nin sonlarında veya 2013’ün başlarında piyasada olacak.



  

Call of Duty 10 Modern Warfare 4 | 2013

Call of Duty 10

Call of Duty 10Artık her yıl bir gelenek haline dönüşen Call of Duty oyunlarının 2013’te bir yenisi doğal olarak bekleniyor. Yeni Call of Duty oyunu ne olur bilinmez ancak tahmin edecek olursak yeni bir Modern Warfare oyunu veya bağımsız yeni bir Call of Duty oyunu bizleri bekliyor olabilir.
  

Siteni Arama Motorlarına Kaydet

Sitenizi tek tıklamayla 130 Arama Motoruna Kaydedin.Nasıl mı?İşlem çok basit aşşağıdaki kutuya site URL ni ve mail adresini yazdıktan sonra Sitemi Gönder Butonunun altında bulunan Tümünü Seç linkini tıklayıp tek tıkla 130 Arama motorunu seçip Sitemi Gönder Butonuna tıklıyoruz.Artık sitene eklediklerin, yazdıklarından arama motorları anında haberdar olacak, google,msn,yahoo,bing ve arama motorları ziyaretçi göndermek için seni bekliyor...


6 Ocak 2013 Pazar

0 Yorum

Ağlayarak Mario Müziği Oluşturan Gençler :)


Facebook Paylaşımına Telif Hakkı Cezası

Facebook paylaşımına telif hakkı cezası

Almanya'da bir Facebook kullanıcısına panosunda paylaştığı bir linkteki resim nedeniyle 1800 Euro ceza verildi.
Ceza Facebook kullanıcıları arasında endişe yarattı. İlk kez yaşanan bu durumun emsal olacağını belirten hukukçular, benzer cezaların artacağı uyarısını yapıyor.

ALMANYA'daki Facebook hesabı olan bir kişinin panosunda paylaştığı bir link pahalıya maloldu. Linkle beraber otomatik olarak ortaya çıkan ön izleme resminin telif ücretine tabi olması nedeniyle, Facebook kullanıcısına yaklaşık 1800 Euro para cezası geldi. Ceza Almanya'daki Facebook kullanıcıları arasında endişe yarattı. Cezayı normal bulan hukukçular, Facebook ve benzeri paylaşım sitelerindeki paylaşımlar konusunda herkesin dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.
İZİNSİZ KULLANIM CEZASI
Verilen bilgiye göre, Berlin'deki bir avukatlık bürosu serbest çalışan bir fotoğrafçının talebi üzerine, ticari amaçlı Facebook sayfası olan kişiye 1746,69 Euro para cezasını haber veren mektup gönderdi. Kullanıcının paylaştığı linkin yanında beliren küçük boyutlardaki resmin, başvuruyu yapan fotoğrafçıya ait olması nedeniyle, izinsiz kullanım cezaya neden oldu. Facebook kullanıcısından telif ve izinsiz kullanım için 1200 Euro, avukat masrafı olarak da 546,6 Euro istendi.
GEÇMİŞE DÖNÜK PAYLAŞIMLARI DA KAPSIYOR
Hukukçular cezanın emsal olacağını belirterek, yakın zamanda bu tür cezalarda artış olacağını belirtiyor. Özellikle çocuklar ve gençlerin böyle sorunlarla karşılaşabileceği belirtilirken, ailelerin bu konuda çok dikkatli olması gerektiği kaydediliyor. Paylaşımı yapılan ön izleme resimli linklerin şu anda silinmiş olması da cezayı engelleyemiyor. İstenildiği takdirde arşiv sistemi üzerinden eski paylaşımlara da ulaşılabiliyor. Uzmanlar bu yüzden, “Facebook sayfanızı sadece kendi arkadaşlarınızın görmesini sağlayın. Link paylaşımlarında ön izleme resimlerini kullanmayın. Yaptığınız paylaşımın telif haklarıyla ilgili bölümlerine dikkat edin. Link paylaşmak yerine, eğer varsa ilgili sayfadaki Facebook ya da diğer paylaşım siteleriyle ilgili bir 'Beğen'(Like) tuşunu kullanın” şeklinde uyarılarda bulunuyor.
Milliyet

Hababam Sınıfı HD 2013

Merakla beklenen Hababam sınıfı serisinin hd kalitesi çıktı. Hababam Sınıfı hd kalitede kopayalanarak festivallerde izlenecek. İşte Hababam Sınıfı hd kalitesi izleme linki... 

Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Tosun Paşa, Kibar Feyzo ve Salako yıl sonuna kadar elden geçirilip HD ve Blue Ray formatlarında hazır hale getirilecek





Arzu Film - Ertem Eğilmez'e ait yapımcısı olduğu ve yönettiği filmler ilk günkü gibi pırıl pırıl olacak . Böylece filmlerin yanması, yıpranması, solması tarih olacak ve kolayca bir hard diskte saklanabilecek

Nizam Eren İletişim'in koordine ettiği ve Vipsaş Stüdyoları'nda restorasyonuna başlanan Çöpçüler Kralı, Neşeli Günler, Tosun Paşa, Kibar Feyzo ve Salako yıl sonuna kadar elden geçirilip  HD ve Blue Ray formatlarında hazır hale getirilecek ve TV.lerde bundan böyle HD formatında izlenebilecek.

RESTORE EDİLEREK GELECEK KUŞAKLARA AKTARILIYOR
Onlarca kez gösterilmesine karşın hâlâ kanalların cankurtaranı olan Ertem Eğilmez filmleri restore edilerek "sinemanın kültür mirası" olduğu gerçeğine dayanarak gelecek kuşaklara  aktarılıyor.

Hababam Sınıfı serisi, Süt Kardeşler, Mavi Boncuk, Salak milyoner, Şaban Oğlu Şaban gibi baş yapıtlarında olduğu bu listedeki  49 filmin restorasyonun 2 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

ULUSLARARASI FESTİVALLER İÇİN KOPYALAR BASILABİLECEK
Restarosyon sonrası, Kültür Bakanlığı isterse uluslararası festivaller için yepyeni kopyalar basabilecek ve artık çizik ve kötü ses nedeniyle kimse mahcup olmayacak.

Yabancı 2012 Hit Müzik Listesi



01. Adele – Someone Like You
02. Alex Mica – Dalinda (Radio Edit)
03. Alexandra Stan – One million (ft. Carlprit)
04. Avicii – Levels
05. Chris Brown - Turn Up The Music
06. David Guetta & Nicki Minaj – Turn Me On
07. David Guetta & Sia – Titanium
08. Deepcentral – Speed of Sound (Original Radio Edit)
09. Deepside Deejays – Never Be Alone (Radio Edit)
10. Dev ft. Enrique Iglesias – Naked
11. Dj Fresh feat. Rita Ora – Hot Right Now (Radio Edit)
12. Dj Rynno feat Sylvia – Feel In Love
13. Far East Movement Ft. Justin Bieber – Live My Life
14. Flo Rida & Sia – Wild Ones
15. Gabry Ponte Ft Pitbull & Sophia Del Carmen – Beat On My Drum
16. Gusttavo Lima – Balada Boa
17. Jason Derulo – Breathing
18. Jennifer Lopez & Pitbull – Dance Again
19. Jessie J – Domino
20. John Puzzle feat. Elise – So Far So Good (Official Radio Edit)
21. Katy Perry – One That Got Away
22. Katy Perry – Part Of Me
23. Liviu Hodor feat. Mona – Sweet love (Original Radio Edit)
24. LMFAO – Sexy and I Know It
25. LMFAO – Sorry For Party Rocking
26. Lykke Li – I Follow Rivers
27. Madonna – Girls Gone Wild
28. Mert Hakan ft. Piny Fox – Time Is Up
29. Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
30. One Direction – What Makes You Beautiful
31. Onur Betin ft. Elena – High
32. Pitbull – Back In Time
33. Pitbull ft. Chris Brown – International Love
34. Rihanna – Where Have You Been
35. Rihanna & Calvin Harris – We Found Love
36. Rizzle Kicks – Mama Do The Hump
37. Sak Noel – Paso (Original Mix)
38. Sean Paul – She Doesn’t Mind
39. Taio Cruz ft Flo Rida – Hangover
40. Tom Boxer & Morena feat. J Warner – Deep In Love (Orijinal Radio Edit)

5 Ocak 2013 Cumartesi

0 Yorum

Radyo Mydonose Top 40 - 17 Haziran 2012

Radyo Mydonose Top 40 … 17 Haziran 2012

No Şarkıcı – Şarkı Video
1 Dev – Naked İzle
2 Flo Rida – Wild Ones İzle
3 Havana Brown – We Run The Night İzle
4 Bob Sinclair – Rock The Boat İzle
5 Jason Derulo – Breathing İzle
6 Amr Diab – Banadeek Ta’ala İzle
7 Gabry Ponte – Beat On My Drum İzle
8 Adrian Sina – Angel İzle
9 Eleftheria Eleftheriu – Aphrodisiac İzle
10 Far East Movement – Live My Life İzle
11 Alpine – Hands İzle
12 Serebro – Mama Lover İzle
13 Chris Brown – Turn Up The Music İzle
14 Elissa – Ayami Bik İzle
15 Rihanna – Where Have You Been İzle
16 Ima – Those Were The Days Remix İzle
17 Michel Telo – Ai Se Eu Te Pego İzle
18 Flashtronica – Baby İzle
19 Pink Noisy – Mestral Dinle
20 David Guetta,Sia – Titanium İzle
21 Celia – Is It Love İzle
22 Playmen – Fallin\’ İzle
23 Aura Dione – Friends İzle
24 Sean Paul,Alexis Jordan – She Doesn\’t Mind İzle
25 Sak Noel – Paso İzle
26 Lauranti Duta – Shining Heart Dinle
27 Mia martina – Latin Moon İzle
28 Piny Fox – Time Is Up İzle
29 Gotye – Somebody That I Used To Know İzle
30 Taio Cruz – Hangover İzle
31 Ela-Rose – No U No Love Dinle
32 Alexandra Stan – One Million İzle
33 Nayer,Pitbull,Mohombi – Suavemente (Kiss me) İzle
34 Oceana – Endless Summer İzle
35 Rihanna/Calvin harris – We Found Love İzle
36 Britney Spears – Criminal (Remix) İzle
37 Inna – Endless İzle
38 Madonna – Give Me All Your Luvin\’ (LMFAO Remix) İzle
39 Liviu Hodor/Mona – Sweet love İzle
40 Flo Rida – Good Feeling İzle

4 Ocak 2013 Cuma

0 Yorum

MS-DOS ile Matrix Kayan Sayı Efekti

 Not defterime kopyalayıp farklı faydet diyip isim.bat olarak kayıt edin ve açın...


title Matrix
@echo off
color 02
:tricks
echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%
goto tricks

 http://alperentomtom.files.wordpress.com/2012/11/ms-dos-matrix.png

Bilgisayarınız Kız mı? Erkek mi?

Aşağıdaki kodu Not Defterine kopyalayın, Farklı kaydet deyin konus.vbs olarak kayıt edin ve açın.

CreateObject(“SAPI.SpVoice” ).Speak”I love you.”

:)